Apr 5, 2007, 1:23 AM

Сякаш е стих 

  Poetry
711 0 1
СЯКАШ Е СТИХ








Сякаш е песен,
но не е песен!
Сякаш е стих,
но не е стих!
Това е песента на моето сърце,
това е стих от моето сърце!
Как да призная любовта,
когато толкова далеч е тя?
Мразя я и толкова обичам,
смеха, дори сълзите й,
эа мен е спомен,
но е толкова красив!
Защо е думичка потребна,
но защо се случи с мен това?
Потребно ли е то на някой,
и кой ми пожела така:
да накаже толкова съдбата,
че във любов ме облада?
Мъката ни дава сила -
аз не искам сила,
искам само нея,
за да бъдем слети във едно!
Утрото е по-мъдро от нощта,
но не искам мъдрост аз,
когато съм със нея -
а само мъничко любов!
По-добре сам,
отколкото със който и да е -
но не мога сутринта,
тя да не е мисълта,
която пламва в мен
щом отворя си очите!
Да обичаш грях било,
нека грешник бъда аз,
щом обичам нея -
Ангелът на любовта!
Все пак това не е песен!
Все пак това не е и стих!
Това не знам какво е,
но е моето сърце!!!

© ПРОСТО СЕ УСМИХНИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??