Nov 22, 2011, 12:42 AM

Сянка под крилото на калинка 

  Poetry » Other
442 0 2

Стъпва тихо

върху едрите бели мазоли

в ръцете на утрото,

при основата на безименния,

по браздата-следа от халка.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??