Красива есен. Попила багри от дъгата,
размесени в палитра от лъчи.
И цялата – обсипана в позлата –
омая е за нашите изплакани очи.
Нагазвам плахо във тревата -
килим разстлала е от шарени петна
под краката ми. Като в отплата,
усещам сянката на нашите мечти.
Застанал си отново срещу светлината –
сянка от листа. Вгледай се във тях -
като, че хиляди сърца туптят в две.
Магия е!
Душата ми е онемяла…
Непосилна красота, която само
есента внушава – с малко цвят –
постигнала такъв ефект!
Благодат за сетивата!
Какво ли означава
да се влюбиш във такъв момент?!
Сянка върху есенни листа, преплела нашите сърца.
Написано от Lingerie /Ники/ и Nella_gold /Нели/
07.11. 2007
© Нели All rights reserved.
Какво ли означава
да се влюбиш във такъв момент?!"
В първия момент го прочетох
"Благодаря за сетивата!..."
Още се събуждам...
Обаче и в двата варианта ме потопи в приятности...
Много ви се радвам за красотата, с която сте се обляли.
И аз ще си открадна малко от нея...
Поздрав!