Събитие съдбовно с мен се случи,
малък син ми се роди.
Помолих се за дар и го получих,
някак по-щастлив съм от преди.
По път различен се поведох -
със смели отговорности изпълнен.
Грижите зе мен навън изведох,
но се чувствам толкова допълнен.
Безсънието да пребориш ти се учиш
и с радост даваш своя дял,
усмивката му само да получиш
да знаеш, че живот на другиго си дал.
© Валентин Илиев All rights reserved.