Разкрий ме...
Плъзни погледа си,
нощ без луна,
по гърба ми.
Целуни очите ми
с лъчи като звезди...
По бузите ми
нежно и тихо
премини...
Шията ми
страстно и лудо
прегърни...
Усмивката ми
нарисувай,
сърцето погали,
душата изпълни...
Два бийта в ритъм,
прилив на емоции
с аромат на
тубероза*.
Ти и аз, един в друг
сгушени и
на сутринта,
Ти в мен и аз в теб
като солта, която
се смесва с вода.
Да потънем пак
във океана
на мистерията
и тайнството
наречени любов...
© Лили Вълчева All rights reserved.