Събуди се, огнено сърце,
от зовящия ми вой.
Настъпи моят месец.
Изригвам, не се бой.
Изгрев съм и също вълк,
горещо кръвожаден.
За теб съвсем човечен,
за вещиците гаден.
Винаги съм честен,
на истината посветен.
Ти си повече от свята,
затова съм възхитен.
Всичко съм видял.
Добро и зло, химери,
живот и смърт наяве.
Обич в теб намерих.
Вярата ни дава сили
да гледаме напред.
Наричам те щастие,
мой пролетен късмет.
Пулсът ми е ритъм
постоянно динамичен.
Душата ми е рай
екстазно мелодичен.
Най-големият ми плюс –
не се правя на герой.
Прегръщам те с любов,
не спирам да съм твой.
© Васил Георгиев All rights reserved.