Dec 10, 2011, 11:02 AM

Събудих се слънчева и цяла 

  Poetry » Love
950 0 5




докато пожарът
обхващаше целия ми свят
преди корабите
да се сблъскат в каменистия бряг
преди сълзите ми
да превземат големината на морето
кръстих небесната завивка на теб
за да ми харесваш още повече от сега
докосвайки те отвъд триизмерните галактики
спря да гори
събудих се слънчева и цяла

© Фортемоторе Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??