Jun 13, 2017, 1:01 AM

Събужда ме песента, която не спира... 

  Poetry » Phylosophy, Free verse
585 2 7

Събужда ме песента, която не спира...

 

Сълзите на дъжда щастливо 

галят с лъчите си прозореца ми,

заслушвайки се в тази звездна

симфония, потънала в безкрайност.

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??