May 11, 2010, 11:47 PM

Събуждане 

  Poetry
435 0 2

    СЪБУЖДАНЕ

 

Самотата ме събуди…

Гоня те в пространството.

Не мога да те стигна.

Ще целуна времето…

 

… И то ще те намери

да те целуне вместо мен…

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??