Nov 21, 2013, 6:06 PM

Събуждане 

  Poetry
382 0 7

Утрото

се пука в тишина.

Слънцето

наднича през пролука.

Тъй денят

се ражда в светлина.

Рано на

прозореца ми чука.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??