И вярна.
И невярна бях.
Значима.
И нищожна.
Сълза.
И песен.
Тъжен смях.
Ту с Бога,
ту безбожна.
Люля ме радост.
И тъга.
И щастие.
И болка.
Валеше мрак.
А на нога
осъмвах...
Още колко?
И силна.
И безсилна бях.
Спокойна.
И тревожна.
Съдба:
невинност
или грях -
докрай
срещуположна.
© Донка Василева All rights reserved.