Роденият за роб
счупи оковите му
пак ще си робува.
Роденият за свобода
окови го
пак ще се бунтува.
Роденият за полет
крила да няма
в небето му е взорът.
Роденият да вярва
разпни го
кръстът му душите ни ще озарява
Януари 2016
Варна,Гавраил
© Гавраил Йосифов All rights reserved.
Поздравления, приятелю!!!