Посветено
Красива мълния премина
през звездната ми тишина.
Изписа с огън твойто име
и с твоя образ в мен изгря.
Изпълни ме с живот и сила,
изпълни ме с безброй мечти,
и те навярно ще ни стигнат
дори за девет тишини.
Сега ти идваш необятен
и сливаме се. Свят във Свят...
След сто години непонятност
горим с любов в една съдба.
© Елена Гоцева All rights reserved.
Благодаря ти, момиче мило!