Не ме обичай, моля те, недей.
горчива съм и пълна с полуистини.
Пропаднало е моето небе,
от болка облаците са надвиснали.
Не ме поглеждай с влюбени очи,
не мога да ти обещая искреност.
Сърцето ми замръзнало мълчи.
на глухи да говориш е безсмислено.
Не ме наричай мила и добра,
доброто е забравено понятие.
Но ти ми казваш, че било съдба
и ме приемаш в своите обятия.
© Nina Sarieva All rights reserved.