Mar 13, 2007, 5:15 PM

Съдба 

  Poetry
828 0 3
Осъдена съм да те търся,       
да искам само твоите ръце.   
Това е орисията на жадния -    
да търси път към своето море.   
Осъдена съм да те губя,        
когато съм открила нежността.                                                                                                     
Това е орисията на скитница -                                                                                                   
пристанище да търси в пустошта.                                                                                              
Осъдена съм да се лутам                                                                                                                  
в лабиринт от обич и вина.                                                                                                           
Това е орисията на грешница,                                                                                                       
останала без своята душа.

© Маргарита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??