Аз много дълго страдах -
с нож прониза моето сърце,
от него безразборно аз раздавах,
сега остана ни едно парче.
Обичах те тъй силно,
за мен ти бе единствен на света.
Сега е вече по-различно,
живея само в мрак и пустота.
Обичах те, ти бе мой приятел,
със теб вървях към светлина,
а сега, когато теб те няма,
остана само тъмнина.
Шептеше ми ти нежни думи
и сляпо вярвах аз,
сега на друга редиш тези слова .
Защо се подигра със мен, с моята душа?
Нима не заслужавам аз да ме обичаш?
Нима забрави бързо любовта?
Нима всичко тук ще свърши
и гръб ще ми обърнеш на мига?
Да можех времето да върна -
бих била и по-добра.
И бих ти аз дарила
цяла моята душа.
Но минало нали е вече,
не ще забравя лесно любовта.
Не, не мога да повярвам!
``Защо съм пак сама?``
Но ти върви,
не се обръщай!
Аз не заслужавам твоите сълзи.
Но пак за теб мечтая, за твоите очи.
И всичко ще остане спомен,
от който много ще боли.
И туй ще бъде лист отронен,
спомен за отминалите дни.
На теб аз щастие желая.
Напред и все непред върви.
Не заслужих аз сърцето твое,
сега на друга го дари.
Но дано тя не го убие,
тъй, както ти моето уби...
© Люби Бурдева All rights reserved.
браво на теб!!мноого прегръдки от мен