Ако знаехме съдбата си,
дали бихме искали да я променим???
Ще се сбъднат ли мечтите ни,
или от това, което разберем, ще се намразим???
Съдбата ли е тази, която ни води,
която определя избора ни???
Съдбата ли е тази, с която не се спори
и живеем така, както ни отреди???
Ако знаехме съдбата си
и ни харесва това, което ни предстои,
дали ще сме по-устремени към нея,
или с две крачки встрани???
© Стефани All rights reserved.