Във скута ти свенливо ще приседна,
ще те обгърна с нежна чистота,
с очите твои, в мойте ще прогледна,
душата млада с твойта ще споя.
Разнежнена с дъха ти ще се слея,
в косите твои, пръсти ще сплета,
с целувка устните ни ще прелея,
с усмивка, вечност ще ти подаря.
И този миг съдбовен ще ни грабва,
когато отразяваме мечтите,
а споменът сърцата ни ще радва,
когато преживяваме си дните.
© Неземна All rights reserved.