Само заедно, само единни
може да сме фактор, да сме силни.
Само така ще я има свободата,
ще я отстоим в борбата!
А ние помежду си се мразим,
вместо отечеството да опазим,
вместо от миналото да се учим -
единственият начин да сполучим!
© Георги All rights reserved.
Хубаво е и с оптимизъм!