Nov 10, 2010, 12:09 PM

Съживяване 

  Poetry » Love
686 0 3

Отивай си понякога от мен.
За да се върнеш.
Душа, като употребен сатен,
за да разгърна
и пак да преоткрием радостта
във наште утрини.
И да се любим - пламнали цветя
преди отскубване.
Отивай си понякога от мен.
До утре.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??