Съкровѐнице -
сълзице!
Въжделѐнице -
душице!
Ти
горчивини
таиш,
чистота
за да
твориш,
в РАЙ
да се
превъплътиш
и
сърца
да единиш,
и
да ги
ощастливиш,
и
да ги
благословиш!
...........................................
Съкровѐнице -
сълзице! -
Съкровена
прелестнѝце!...
© Стоян Минев All rights reserved.