Съкровено от мечтите
Да се прибереш при жената вкъщи,
да те погледне, без да ти се мръщи,
да поднесе ракийка със салата...
ех, това е, братко, на мъжа мечтата.
Да я целунеш нежно по нослето,
благодарно да я тупнеш по дупето,
а после със двучасова задача
прати я в кухнята и гледай мача.
На почивката проверка направи,
забравила ли е – за бира я прати,
да резне после и от вълчите мезета...
Това жадувала е днес душата клета.
Но туй е само на мъжа в мечтите,
със планове май други са жените:
„Яж кво намериш и да траеш, гад,
отивам в хола, че започва „Листопад”.
© Валентин Добрев All rights reserved.