May 5, 2019, 7:58 PM

Сълза 

  Poetry » Love
284 0 0

За прегръдката ти душа мечтае,

ала няма те, далеч си ти

и тя, уви, за теб ридае

в море от тъжни самоти.

 

Болката сърце едва понася,

скръб него владеe.

В носталгия се то унася

и птица вън тъжно пеe.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??