Отмива болката
сянка на душата
облакът издухва
В нея скътани
попиват някъде
дето падне
Безброй терзания
да бягат от теб
тя помага ти
Краде ги
не ти трябват
нещата просто устроени са
ние ги... ще се сетите ;)
© Stew Carrey All rights reserved.