Изплакана сълза
носи в себе си тъга,
цял един живот
кътче от изстрадала душа.
Родена от обида,
запазена от самота,
пътя си нелек измина,
борейки се с гордостта.
Изплакана сълза
отрони се и се загуби,
по-леко ли ще е сега,
щом болката със себе си погуби.
© Симона Симеонова All rights reserved.
БРАВО!
Много хубав стих!
Успех!