Солена болка от очите пада,
път житейски дълъг извървяла,
една-единствена утеха дава -
че тъгата е надживяла
Солена мъдрост се покрива
в душевно огледало,
много рани тя прикрива
с пъстроцветно наметало
Солен живот в сърцето се спотайва,
наяве рядко се показва,
много често силно се отчайва,
но силата си винаги доказва.
© Тина All rights reserved.