Да те обичам, значи да гоня вятъра,
да търся отдавна изчезнала никому ненужна сълза.
Знаеш, че тази сълза съм аз самата...
Умирам и се раждам в теб,
изпепеляваш ме, а още искам...
Ненаситна тръгвам си сега -
отдавна изчезнала никому ненужна сълза...
© Анна All rights reserved.