Mar 11, 2010, 10:34 PM

Сълза 

  Poetry
998 0 5


Сълза

Една сълза като снежинка

бавно се топи в нощта.

Една сълза като искрица

изгаря любовта.

Една сълза за помощ моли.

Една сълза иска със

света да се пребори.


© Дарк Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??