Крещяща тишина.
Празен шум.
Истина, любов –
игри на болен ум.
Булевардни лъжи.
Блестящи стъкла.
Луксозни витрини –
маскарадна нищета.
Тъмни улици.
Безлюдни часове.
Булевардни жени.
Пируващи трупове.
Мрачни ъгли.
Голи деца.
Мъртвешки пръсти.
Кървяща душа.
© Николинка Кирилова All rights reserved.