Mar 28, 2007, 2:03 PM

Сълза предателка... 

  Poetry
633 0 0

     Сълза предателка...

 

Сълза по бузата се стича,

чиста като момина сълза,

сълза гореща и с любов голяма

изпращам те аз, мило ми момче...

Зная, дълго без мене ще се луташ,

за целувките ми ще милееш и за мене ще копнееш,

но след време ще се завърнеш

и с любов ще ме прегърнеш...

Сълза предателка, по бузата се стича,

не исках сълзи да виждаш в очите ми,

аз исках да бъда силна, както ме учеше ти...

Сега бързо върви и назад не се обръщай,

защото ще викна след теб “остани”

и ще ме видиш обляна в сълзи...

© Жулиета Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??