Сълзи
Те идват и преливат...
сълзите - тъжен водопад.
Светлината в мен отнемат
в душата ми е мрак и хлад.
Не спират, много ми горчи,
отнемат блясъка щастлив -
от мен и от зелените очи...
и погледа е сив и пепелив.
© Анета Саманлиева All rights reserved.
Синьото ми липсваше.
Поздрав и усмивка.