Сълзи
Любовта се сля със твоите сълзи.
Огън да гори, не ще ги изгаси.
Ръцете ми ще ги погалят.
Устните ми ще ги съберат.
А сърцето ще ми каже:
Дъжд ли пак вали.
Сълзите се засмяха:
Ние сме сълзи от нейните очи.
Искаме да кажем, сърцето ни роди.
Объркваме те май,
но знай: обича те безкрай.
Юлиано
© Юлиано Кръстев All rights reserved.
Невероятна образност на сетивата пресъздаваш! Поздравления за творчеството ти, Юлиано!!!