Mar 17, 2010, 7:52 PM

Сълзи 

  Poetry » Love
560 0 2

 

Сълзи

 

Аз  към  тебе тичам,

 а  към  мене  ти!

 

Аз   на  теб  се  вричам,

а  на  мене  ти!

 

Аз  ръце  протягам,

а  към  мене  ти!

 

Пръстите  си  вплиташ

в   моите   коси. . .

 

От  очите  капят

моите  сълзи. . .  

© Снежана Терзиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??