Сълзи в тъмносив курсив ...
Написваш стих от сълзи
болезнен и в курсив,
отново виждам твоя
силует в мрака - тъмносив.
Аз съм тук под бледосив воал,
сякаш чакам последния си Божий-
ритуал!
А пред мен в пейзажът се открива-
само кораб с пробойна - акостирал!
Може би, съм грешна и различна в
този свят - коварен!
отново гледам в захлас магазина-
антикварен.
Искам да ти подаря часовник,
да отмери времето -
когато чаках да се върнеш!
да запечата любовта, която пропиля-
всичките минути ,часове...
Не зная, що е радост от тогава аз!
Когато ти , изтри усмивката от моето лице!
и от тогава само болка има
в моето сърце!
KR/ASI/ POETRY
14/05 / 2023 г.
© Karolinne Kolewa All rights reserved.