Сълзите си ще скрия във душата –
не ще ти позволя да ги намериш.
Когато съм със теб няма я тъгата,
далече ли си, спътница ми е позната.
Сълзите си ще скрия във душата –
не искам да ме виждаш слаба,
за теб ще бъда винаги жената,
която със спокойствие ще те дарява.
© Марина Стоянова All rights reserved.