Мислех, че Те искам.
Мислех, че съм твоя вече.
Мислех, че ще имаме любов.
Но сега - не знам!
Ту съм мила и добра -
искам с теб да съм в света,
ту студена съм и зла.
И не чувствам, че си част от мен.
И не знам какво да правя?!
И не знам какво очаквам.
И това ме прави тъжна.
Изпълва ме със съмнения.
И моля сърцето си да ми даде отговор.
Просто потвърждение.
© Магдалена Русева All rights reserved.