- Мирише ми на дърт Барон -
изсъсква нежно Рудолф на Ивон,
- едно рогце да имаше поне,
във Кралството за смях направи ме...
Нали хитруша е Ивон,
му отговаря с ласкав тон:
- Днес бебетата са такива, мили,
големи, без рогца, плешиви,
но щом за тебе е такъв проблем,
едно рогце ще лепнем за перчем...
- Не съм ти Кривият Барон -
я атакува Принцът с леден тон -
въпросът е от Кралска чест,
държа да има генетичен тест.
- Но, дарлинг, акселерация и стрес
са най-вероятните причини,
излишен тук е генетичен тест,
откриха нови гени вчера, немислимо е.
- Баронът дава вече интервюта,
как ми се иска да го ступам...
Следва
© Ивон All rights reserved.
Много ми хареса веселия ти и много актуален стих,
в него аз мъдро и актуално паслание открих...!
ПОЗДРАВИ! БЪДИ!