Ще доплувам като спяща риба от небето,
аз със зелените крила размахвам.
Жълтите вълни по пясъка - по-жълти, по-човешки,
до морето, върху плажа спя насън,
спя-сънувам, спя-сънувам, спя-сънувам.
Спя на плажа в този сън жесток.
© Илия Иванов All rights reserved.
Поздрави!