СЪН
Вечността е моя, особено, когато заспя.
Сънят ме отвежда някъде другаде.
Там, където няма време и граници.
Там, където съм свободен и летя.
И когато се събудя се озовавам тук и сега...
Отново в затвора на тялото, което ми помага и пречи...
Сърцето ми се смее и често плаче.
Само музиката ме завладява напълно и в нея аз живея.
А любовта е засенчена от страстта...
Трудно ми е да я разбера...
Вече живея само за мига, защото разбрах, че другото е илюзия.
Илюзия, наречена Любов...
Ако умре тя, умирам и аз...
Остава само обичта, която раздадох на всички вас...
© Бен Ар All rights reserved.