Сънят е огледало на съдбата
и ако не умеем
да го чистим
от лоши, прашни мисли,
не можем да я видим...
А тя е там
и маха ни с мечта-ръка
кралицата съдба
и само там тя истинска ни се открива
и ни показва,
че от нас зависи
дали ще бъде тя щастлива...
© Владимир Колев All rights reserved.