Feb 22, 2008, 3:44 PM

Сън 

  Poetry
473 0 1
АКРОСТИХ

В ълшебни сънища сънувам:
А лени платна разпънала,
С ините вълни преплувам.
И скрят те, вятъра подгонили.
Л юлякова нощ покрива ги.
Е сенния бряг достигнали,
Н осят хладен полъх на брега,
А  аз сънувам една среща.

Ч ака ме някой някъде,
А  къде по света - не знам!
К ак да го открия,
А з питам сините вълни.
М оре, ти приятелю мой,

Т ебе моля, кажи !
Е дин мъж ме чака,

Е дно сърце ме търси,
Л юбов ми обещава,
А  аз сънувам своето пробуждане!



,


© Василена Т All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??