До мен се сгуши, уханието ти тихо ме унесе.
Сънувах те, разхождаща се в моето сърце.
Събудих се от тонове на нежна песен.
Пред мен изгря най-милото лице!
Сънят е моята реалност несравнима.
Там винаги целувам те без страх.
Но не в съня, наяве искам да те имам.
Един живот, а после прах!
© Христо All rights reserved.