В очакването преживявам всичко,
отминалите с тебе мигове,
минутите, в които жадно исках,
тъй просто всеки миг да спре!
Ах, тези нощи пълни с очакване!
И тези нощи - мимолетен звън!
Събуждам се неспала и разбирам,
че всичко туй било е сън...
© Лула All rights reserved.