Jun 3, 2014, 9:07 PM

Сън 

  Poetry
492 0 1

Сънувах очите ти -

сини бисери,

сплетените ти коси,

ръцете ти плахо докоснах.

Ти нежно се усмихна -

събудих се...

Така исках съня ми

да продължи.

© Емилио Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??