Защо ли всяка нощ те аз сънувам?
Защо за теб мечтая всеки ден?
Защо ли толкова се аз вълнувам
когато ти си тъй близо до мен.
Ти влизаш във съня ми, без да питаш.
Мечтите ми открадна ти.
Всеки ден в съня ме милваш,
но искам туй в реалност да се прероди.
Аз искам да си заедно със мене,
да изживеем нашите дни,
да чуеш ти душата ми как стене,
обичам те - обичай ме и ти!
© Елена Овчарова All rights reserved.