May 14, 2004, 12:20 PM

Сън 

  Poetry
1517 0 0
Красиво и тъй нереално е чувството, когато спиш,
но събудиш ли се ти отново опитваш своята съдба да промениш.
Търсиш, луташ се, бориш се за онази свобода
но уви намираш я ,
намираш я, но отново във съня.

© Йоанна Бацова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??