Един и същи сън
Надеждата в нощта върти –
да грее слънце вън
на(д) уличката с име „Аз и Ти“.
Един към друг, забързани,
препъващи се в младостта си
да извървим човешкия си път
от тук до там, и по-нататък...
До изгрева, до днешния ни ден.
До онова, което се превръща в „Ние“
щом срещне непознат,
избрал в мълчанието да се скрие.
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.
The work is a contestant:
Вие трябва да бъдете промяната, която искате да видите в света. »