СЪН ЛИ БЕШЕ?
Под секрет ще ви кажа нещо, момичета .
Рицари има! Видях го с очите си!
Е, вярно не носят метални доспехи,
а са в съвременни, маркови дрехи.
Не са на коне, които палят искри,
ходят пеша или се возят в коли.
А в гърдите им тупкат красиви сърца,
с усмивка предлагат ти мъжка ръка.
Вчера срещнах един - в маркета огромен,
покупките взе ми, пред вратата отворена.
Помогна галантно и с усмивка си тръгна.
Онемяла го гледах и не можех да мръдна.
Ощипах се (леко). Дали не сънувам...
Посред бял ден. К'ви рицари бленувам?!
Не знам сън ли е, или ме лъжеха очите,
но хубаво беше - повярвайте, момичета!
© Гени All rights reserved.