И ако в твоя сън
незнайно как и откъде се появя,
и неслучайно в твоя сън
случайно се усмихна...
Не се плаши,
ще те помилвам тихо.
Ще те целуна, а и ...
Няма да си тръгна.
Върху прозореца ще нарисувам
своето сърце.
Не се страхувай!
Не за лека нощ,
за сладък сън ще е ...
За сладък сън ще
помечтая само.
Светулчени са мислите ми
с тебe. И как е хубаво,
сънуваме ли двама!
А за събуждане часовникът
отново прозвъня...
Не ми се става...
Неее, не ми се става!
© Нели All rights reserved.
Много е хубаво!!!