Jul 24, 2012, 1:14 PM

Сънища светли 

  Poetry » Love
1027 0 4

СЪНИЩА СВЕТЛИ

 

Сънища светли сънувам

и твоите мили очи.

В нощите чудо бленувам.

За себе си - радостни дни.

 

Сънувам: до мен се докосваш

ти с вятъра палав, игрив.

О, всичко е толкова просто.

Чрез вятъра пак те открих!

© Желязка Дракалиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??